+45 46975600 info@it-inside.dk

Programmering

Vi hjælper med skræddersyet programmering
Programmering
Vi hjælper

Ganske mange opgaver kan løses med standard programmer, der kan købes på internettet eller hos en forhandler.
Der er ingen fornuft i at programmere speciel applikation, hvis et standardprogram kan løse opgaven. IT-INSIDE hjælper med at behovsafdække for skræddersyet løsning, som passer til behovet.

Imidlertid er der opgaver, der kun kan løses med egen udvikling af et program, der er designet til at løse en specifik opgave.

IT-INSIDE hjælper med at vurdere om egen programmering er nødvendig, eller om et tilrettet standardprogram kan klare opgaven.

Drejer det sig om programmer, der baserer sig på adgang til programmet via internettet, er en særskilt programmering ofte påkrævet.

Den bedste måde at finde frem til den rigtige løsning er indledningsvis, at beskrive de opgaver skriftligt, som man vil have løst, og på dette grundlag gennemføre en mere detaljeret beskrivelse af kravene til den nye applikation – alt sammen med IT-INSIDE som tætteste sparringspartner.

SUPPORT PÅ ALLE NIVEAUER

Support vil altid være på et niveau, som alle kan være med på, uanset erfaring. IT-INSIDE har mange års erfaring, og kan derfor formidle på alle niveauer.

100%
KUNDETILFREDSHED

HVOR ER VI?

Beliggende på Midtsjælland, dog med kunder i hele landet samt udland
Marina Administrations- og Kontraktsystem

Vi har lavet MAKS