+45 46975600 info@it-inside.dk

Support

Hjælpen er kun et opkald væk
ALTID

BEDSTE SUPPORT

IT-INSIDE yder support af både hardware, software, operativsystemer, totalrådgivning mv. Supporten kan gives via bl.a.;

  •   Telefon
  •   Mail
  •   Remote
  •   Konsulentbesøg

Supporten kan gives via remote-løsning for hurtig løsning. Uanset form for support, vil IT-INSIDE altid give den bedste support, så driften kan fortsætte uhindret.

RÅDGIVNING

VI HJÆLPER MED DEN BEDSTE LØSNING

IT-INSIDE vil altid gå forrest i rådgivning af nyt hardware, software, operativsystem mv., når der er behov for nyt IT. Rådgivningen vil afdække det konkrete behov, og foreslå så brugervenlige løsninger som muligt, og som vil være så tidsbesparende som muligt. Omend løsningen er et special- eller standardprogram, vil IT-INSIDE have fokus på en så gnidningsfri installation og implementering som muligt. Hertil er rådgivningen nødvendig, så brugeren er med hele vejen.

Programmering100%
Installation100%
Support100%
Rådgivning100%

RÅDGIVNING

IT-INSIDE kommer med ideer til hvordan et nyt system skal skræddersyes, omend der skal programmeres et nyt eller et eksisterende, eller standardprogram, skal tilpasses.

PROGRAMMERING

IT-INSIDE programmerer til et givent behov, hvis en standardløsning ikke eksisterer. Resultatet vil altid være brugervenligt og driftsikkert.

INSTALLATION

IT-INSIDE installerer både standardprogrammer og specialprogrammede systemer, så brugeren kan læne sig tilbage i mellemtiden.

IMPLEMENTERING

IT-INSIDE implementerer alle udarbejdede programmer, så det er 100 % klar til brug, og brugeren kan nyde at arbejde i et program som virker.